Și-au pus viața în pericol pentru o poză cu ursul

  de Special Arad | 29 August 2021, 10:28 AM | Naţional

  0

  (foto: Captură video)

  Șoferul unei mașini care mergea pe Transfăgărășan a oprit mașina pe marginea drumului pentru a fotografia de aproape doi urși. Pasagerul din dreapta a avut însă o surpriză neplăcută.

  Conform Digi24, oamenii au ieșit pe geamul mașinii, moment în care unul dintre animale s-a ridicat în două labe și a sărit pe portiera mașinii.

  Imaginile au fost surprinse de un martor aflat în coloana de mașini care se formase pe șosea.

  Nu se știe în acest moment dacă turiștii atacați de urs au suferit răni, însă din imagini ar părea că ursul nu a reușit să le facă prea mult rău, cel puțin nu de această dată.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.