Cristina s-a stins în drum spre mare! Georgiana a rămas fără mamă la 5 ani. E doliu la Finanțele Publice din Arad…

  de Tudor Bogdan | 4 August 2016, 12:08 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Tragedie imensă într-o familie din Arad. Scriam ieri despre accidentul care a avut loc în localitatea hunedoreană Câmpuri Surduc, accident în urma căruia arădeanca Cristina Taugner și-a pierdut viața, iar soțul ei, psihologul Lucian Taugner, a suferit multiple fracturi. A scăpat ca prin minune micuța Georgiana, fiica în vârstă de 5 ani a soților Taugner…

  Totul le mergea perfect. Lucian se ocupa de cabinetul de psihologie, Cristina era angajată la Inspecția Fiscală de la Direcția Generală a Finanțelor Publice din Arad, iar fiica Georgiana era bucuria lor, era scopul lor în viață.

  Lucian și Cristina și-au luat concediu și au ales ca destinație litoralul Mării Negre. Și-au făcut bagajele și au urcat în mașina familiei. La aproximativ o oră și jumătate după ce au plecat de acasă s-a întâmplat nenorocirea. Lucian a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a derapat sub roțile unui camion. Cristina, care era pe bancheta din spate, a fost aruncată prin geam în afara mașinii și a murit pe loc. Lucian a suferit multiple fracturi la membrele inferioare și superioare. Micuța Georgiana a fost, și ea, lovită ușor, dar a fost protejată de centura de la scaunul pentru copii.

  „Este o tragedie imensă. Era o colegă foarte bună, liniștită, sufletistă. Nu ne vine să credem. La doar 38 de ani… A rămas Georgiana fără mamă la doar 5 ani… ”, spun colegii Cristinei de la Inspecția Fiscală, îndoliați în urma dispariției acesteia.

  Pe contul de Facebook al Cristinei au apărut mesaje de condoleanțe. Sunt triste… Sunt scrise de prieteni și de colegi. Pentru familia Taugner, pentru Lucian și micuța lui Georgiana, nimic nu va mai fi ca înainte.

  cristina taugner 1

  cristina taugner 2

  surduc 1

   

   

   

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.