luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cristina Nemerovschi lansează și la Arad cel mai recent roman al său, „Dresoarea”

  de Special Arad | 9 mai 2018, 8:27 AM | Cultură

  0

  Comunicat. Editura Herg Benet și The Irish Pub Arad vă invită joi, 10 mai, de la ora 18, la lansarea celui mai nou roman semnat de Cristina Nemerovschi, Dresoarea. Evenimentul va avea loc la The Irish Pub Arad (Strada Blajului, nr. 2).

  Moderatorul evenimentului va fi scriitorul și editorul Alexandru Voicescu.

  Intrarea este liberă și încurajată!

  O carte care problematizează un subiect actual și dificil, traumele provocate de o copilărie marcată de violență și nepăsare, fiind și o incursiune în lumea circului, Dresoarea este un thriller psihologic care, spun cititorii, te ține cu sufletul la gură de la prima la ultima pagină.

   

  „Vă recomand să citiți Dresoarea; este o carte extrem de profundă din care veți avea ce învăța.”
  (http://twistinmysobriety-alexa.blogspot.ro/2018/03/recenzie-dresoarea-de-cristina.html)

  „Dintre cărțile Cristinei Nemerovschi, Dresoarea mi-a plăcut cel mai mult.”
  (http://cutiadecarton.com/cristina-nemerovschi-dresoarea)

  „Dacă ar fi să fac un top al cărților scrise de Cristina Nemerovschi, cred că Dresoarea s-ar afla pe primul loc. Da, recomand această carte din tot sufletul”
  (http://thefictionaluniverse.blogspot.ro/2018/02/dresoarea-de-cristina-nemerovschi-sau.html)

  „Mi-a lăsat o mare senzație de bine la final, un sentiment care îmbrățișează, genul acela de sentiment care îți șoptește la ureche „Mai există speranță”. Încercați-l fără teamă!” (https://coltulcultural.wordpress.com/2017/12/11/dresoarea-un-exercitiu-de-auto-imbratisare-a-ranilor)

  „Întreg volumul a fost o capodoperă. Dresoarea se trăiește. Nu se devorează, se trăiește.” (http://danaotet.blogspot.ro/2017/12/recenzie-dresoarea-de-cristina.html?m=1)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.