Cristina Duma, fostul director interimar al Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol”, a murit

  de Andreea Daniela B. | 7 January 2022, 9:19 AM | Știri Arad

  0

  Cristina Duma, în vârstă de doar 44 de ani, a decedat în urmă cu puțin timp. Aceasta a ocupat funcția de director interimat al Bibliotecii Judeţene „Alexandru D. Xenopol” în anul 2017, iar după aceea a continuat să lucreze pentru bibliotecă. Ea a fost absolventă în specializarea „Ştiinţe ale comunicării” și a făcut parte din Consiliul de Administraţie al Bibliotecii.

  Cristina Duma a avut mai multe probleme de sănătate care, din nefericire, au luat-o mult prea devreme de lângă fiul ei.

  „O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Te voi iubi mereu ,draga mea mamă. Dumnezeu să te odihnească în pace„, a fost mesajul postat de Patrick Duma, fiul acesteia, pe Facebook.

  Nu te vom uita niciodată Cristina Duma! Sper că ești într-o lume mai bună acum, fără nici o durere și fără griji. Nu voi uita niciodată toate momentele petrecute împreună si vei rămâne mereu în amintirea mea asa cum erai când ne-am cunoscut...”, au scris cunoscuții pe pagina ei de Facebook.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.