joi, 28 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Surpriză sau nu, Cristina Bibarț, soția primarului, este managerul operațional al noului centru comercial AFI Europe Arad

  de Alin Olteanu | 2 iulie 2023, 12:46 PM | Știri Arad | Topic special

  16

  (foto: Facebook Cristina Bibarț)

  Noul retail park AFI Europe Arad se deschide pentru oficialități în 6 iulie 2023, iar, pentru public, o zi mai târziu, în 7 iulie. Despre acest aspect am scris săptămâna trecută. În schimb, ceea ce nu am scris este că noul parc comercial se deschide cu o, altă, mare surpriză… pentru mulți, nu neapărat pentru noi şi pentru cei care fac parte din lumea politică și administrativă a județului Arad.

  Citește și: Se mută centrul de greutate al Aradului! Noul centru comercial se apropie de inaugurarea primului magazin

  Cristina Bibarț, soția primarului, cea din cauza căreia relațiile între colegii de partid, Iustin Cionca (președintele CJ Arad) și Călin Bibarț (primarul Aradului), s-au stricat se pare iremediabil, este managerul operațional – nu băgăm mâna în foc pentru titulatura exactă- al noului centru comercial AFI Europe Arad.

  Sursele noastre susțin că doamna Bibarț este șef cu acte în regulă, adică director general, de aproximativ două luni, timp în care s-a perfecționat pentru noua poziție, muncind „la rece”.

  Reamintim că doamna Bibarț a ocupat funcția de director al Zonei Libere Arad până în urmă cu aproximativ doi ani, atunci când, la propunerea președintelui Cionca, plenul Consiliului Județean Arad nu a mai dorit să îi prelungească acesteia mandatul.

  Citește și: Noul AFI Europe din Arad prinde contur. Inaugurarea ar urma să se facă în a doua jumătate a anului (Video)

  Poate mulți dintre dumneavoastră, cititorii noștri, vă și ne întrebați ce notă a luat Cristina Bibarț la concurs. Dacă a fost concurs. Și dacă a avut contracandidați. Sau cum a ajuns să ocupe noua funcție. Vă spunem că nu știm nici noi cu exactitate ce a fost. Selecție? Contracandidați? Concurs?… Pe bune… În ce lume trăim?

  I-am transmis doamnei Bibarț un mesaj prin care o rugam să ne confirme dacă într-adevăr ocupă funcția amintită mai sus și, în concluzie, informațiile noastre sunt corecte. A văzut mesajul nostru ieri, sâmbătă, la amiază, dar nu ne-a răspuns nici la această oră.

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Q.e.d. (din păcate)
   .
   Exact asta comentam azi, mai devreme, la un alt articol, apropo de *** PUTEREA EXEMPLULUI în mobilizarea cetățenilor pt. dezvoltarea urbei ***:
   – „Degeaba încerci să „pari că FACI CEVA” pt orașul pe care-l gestionezi […] dacă nu o faci cu onestitate, dăruire și corectitudine, ci urmărești mereu, diverse interese (de imagine, de grup sau personale), OAMENII TE SIMT și NU TE URMEAZĂ !!!”
   .
   Mă intreb (și, sunt convins că și ărădenii se întreabă…), dacă anumite „indulgențe” și facilitări la modul în care s-au desfășurat lucrările pe acest șantier (și, posibil, și alte lucruri, pe care momentan nu le mai enumăr…) , nu ar fi avut nici o legătură cu PROMISIUNEA că dna. Bibarț va ocupa acest post călduț și excepțional remunerat, la dezvoltatorul care a făcut investiția ? 😎
   Cum să te mai miri că mulți dintre așa-zișii „dezvoltatori imobiliari”, ÎN Arad își permit, de multe ori, să încalce legea, iar Primăria „să închidă ochii” și SĂ LE FACĂ TOT FELUL DE FAVORURI din Bunul Public ? 😡
   .
   Și-atunci, indiferent câte așa-zise „realizări” ai avea, cum să te mai creadă lumea „onest” și să te urmeze, când te va bănui că, DIN NOU AI AVEA UN INTERES PROPRIU (personal sau de grup) în respectiva nouă inițiativă ? 🤔
   În veci…!

   +29 voturi
   +1
   -1
  2. Bibarț mi se pare ca e insuportabil, și spuneam multora ce îl vedeau ca o alternativa buna la Falca ca e la fel, dacă nu mai rău, pentru ca pare și puțin cam “naiv”, asta dacă știți ce vreau sa spun. Dar de unde pana unde concurs și nota? E firma privată, cine in domeniul privat ocupa posturi pe concursuri și note. Nu suntem la stat aici, poate mai bine întrebați de ce a ajuns soția primarului acolo in primul rând și ce primește AFI din asta, dar întrebarea de la final cu nota și concursul arată o “naivitate” oarecum tipica Aradului, unde toată lumea lucrează cu/la stat și nu pot concepe ca exista și inițiative private.

   0 voturi
   +1
   -1
  3. Pai trebuia sa aiba o functie mare si importanta si draga de ea,ca doar nu vreati sa fie la bandă la leoni , deageaba se spune intr -un mesaj aicea ca doamna are pricepere , o avea nu contest , dar oare cate au talent si ar merita o functie dar nu au loc de persoanele puse acolo ca asa trebuie pt a fi bine si a nu fi rau ,vb lui gicută hagi

   +23 voturi
   +1
   -1
  4. Bă, ce să zici, este în familie! Nimeni și nimic nu- i va opri să facă ce vor!
   Mi se pare corect , ca la ora actuală, când ai putere să-ți realizezi persoanele apropiate! Se poartă de la REVOLUTIE,incoacace, : Ești, politician, ? Asigură-ți familia, finii, nași, nepoți, asigura-i pe toți!

   +1 voturi
   +1
   -1
  5. Se cam uita pe-aici…oare cine a facut proiectele care ajung in sfarsit sa se realizeze? Facilitatile s-au acordat deja. Fiind o firma privata chiar e interesat sa angajeze persoane competente! Revolta ar trebui sa o manifestati pentru cei din sistemul public! Acolo este jale si acolo e pe banii nostri! Daca este ceva revoltator in acest moment este aceasta dubla deschidere! Pentru notabilitati?! Suna a discriminare dar rau de tot!!!

   +2 voturi
   +1
   -1
  6. „… Fiind o firma privata chiar e interesat sa angajeze persoane competente…” 😂🤣
   .
   – Care-i „competența” care vă recomandă ?
   ” – Sunt soția Primarului.”
   .
   Cam la fel cum a fost Eba angajată la Luxten , când Băsescu era Primarul Bucureștiului, iar apoi Președinte. (dacă rețin bine, pe aprox. 7000€ pe vremea aia, și program de …”lăuză” ).
   Și pe ea o recomanda ca și „competențe”, ORIGINILE „SĂNĂTOASE” ale tătucului…😉
   .
   Ar fi de rås, dacă n-ar fi de plâns (dar DOAR pt noi, nu si pt ei!). 😣

   +3 voturi
   +1
   -1
  7. Ati epuizat regiile si zecile de institutii locale “descentralizate”, conduse de personagii care nu au dat in viata lor un examen concurs pentru ocuparea functiei?!
   V-am urmarit (Dd) cu unele comentarii pertinente si credeam ca in acest context nu marsati la manipulare! Nu simpatizez personajele din zona politico-conducatoare-administrativa! Nu agreez manipularea dar un oarecare respect pentru pregatirea personala si profesionala, manifest!
   Si din acest punct de vedere, cred ca, de-ar fi sa dea un concurs – unii din cei blamati ar obtine nota de trecere – pe cand majoritatea aflati in functii importante politice ar produce ilaritate – si nu, nu s-au cocotat in functii acum…sunt parveniti mosteniti…
   Voi evita in calitate de client, AFI…din cauza dublei inaugurari, ca de-aici am pornit…:))

   +2 voturi
   +1
   -1
  8. Acum sa ne intelegem, voi sunteti privati, voi dati concurs pentru posturi sau angajati pe cine aveti chef mai Special Arad? AFI e privat, trebuie sa dea concurs ca asa vrea muschiul unui „jurnalist”?

   Sau daca esti nevasta de primar trebuie sa ceri aprobare de la presa sa te angajezi si sa dai examen chiar daca nu e cazul, eventual cu un live, si sa vina Bibart sa faca un rond de zi la examenul nevestei?

   Hai ca suntem deja aberanti si absurzi, daca era ceva institutie de stat mai inteleg, dar nici la privat nu mai poate sa se angajeze omul decat cu regulile jurnalistice facute de unii si altii care apropos, nu stim cum s-au angajat pe unde s-au angajat.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.