Cristiano Ronaldo a fost dat afară de la Manchester United

  de Special Arad | 18 noiembrie 2022, 8:07 PM | Sport

  1

  Starul portughez și-a acuzat clubul că l-a „trădat” și a spus că managerul Erik ten Hag i-a arătat o „lipsă de respect”, lăsându-l pe bancă. Astfel, Manchester United a început procesul de a rupe contractul, fără a-i plăti vreo despăgubire lui Cristiano Ronaldo. Atacantul era plătit cu 500.000 de lire sterline pe săptămână.

  Conform cotidianului Daily Mail, clubul britanic a dat publicității un comunicat potrivit căruia se vor lua „măsuri adecvate” în privința fotbalistului.

  Astfel, Manchester United a făcut primii pași pentru a-l da afară pe Cristiano Ronaldo în urma interviului său acordat lui Piers Morgan. Procesul de demitere a lui Ronaldo a început, Manchester încercând să rupă contractul de 500.000 de lire sterline pe săptămână, fără a-i plăti starului portughez un ban din cele 16 milioane de lire sterline pe care le-ar fi câștigat până la expirarea acestuia, în luna iunie.

  Conform avocaților grupării engleze, Ronaldo a încălcat termenii contractului său cu acuzațiile sale explozive împotriva clubului, a patronului Glazers, a managerului Erik ten Hag și a colegilor săi.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.