miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cristiano Ronaldo a fost dat afară de la Manchester United

  de Special Arad | 18 noiembrie 2022, 8:07 PM | Sport

  1

  Starul portughez și-a acuzat clubul că l-a „trădat” și a spus că managerul Erik ten Hag i-a arătat o „lipsă de respect”, lăsându-l pe bancă. Astfel, Manchester United a început procesul de a rupe contractul, fără a-i plăti vreo despăgubire lui Cristiano Ronaldo. Atacantul era plătit cu 500.000 de lire sterline pe săptămână.

  Conform cotidianului Daily Mail, clubul britanic a dat publicității un comunicat potrivit căruia se vor lua „măsuri adecvate” în privința fotbalistului.

  Astfel, Manchester United a făcut primii pași pentru a-l da afară pe Cristiano Ronaldo în urma interviului său acordat lui Piers Morgan. Procesul de demitere a lui Ronaldo a început, Manchester încercând să rupă contractul de 500.000 de lire sterline pe săptămână, fără a-i plăti starului portughez un ban din cele 16 milioane de lire sterline pe care le-ar fi câștigat până la expirarea acestuia, în luna iunie.

  Conform avocaților grupării engleze, Ronaldo a încălcat termenii contractului său cu acuzațiile sale explozive împotriva clubului, a patronului Glazers, a managerului Erik ten Hag și a colegilor săi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.