sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Cristian Mihai, trimis titular de Rednic! Postolachi începe pe bancă

  de Lucian Dănilă | 14 iulie 2023, 5:59 PM | Sport

  1

  Rednic începe campionatul cu câteva surprize în echipa de start. Una dintre el este juniorul Cristian Mihai, fotbalistul crescut de UTA care a evoluat în sezonul trecut la Progresul Pecica.

  El va face pereche în linia mediană cu moldoveanul Carp, în timp ce Markov, adus ca fundaș lateral, va face pereche în centrul liniei defensive cu Benga. Deși a spus de mai multe ori că îi place să joace cu doi atacanți, Rednic începe campionatul într-o formulă puțin mi prudentă, cu un singur vârf, Godberg Cooper, iar acesta îl va avea ca sprijin pe slovacul Andrej Fabry, cel care se așteaptă să fie surpriza din acest an al echipei arădene.

  Roganovic, Dumitrașcu, Markov, Fabry, Cooper, Carp și Cristian Mihai, ei sunt cei șapte jucători sosiți în această vară care încep titulari în echipa Bătrânei Doamne.

  Virgiliu Postolachi, jucătorul care dorește să plece în Franța după ce în sezonul trecut a fost golgeterul echipei, va începe pe banca de rezerve partida de la Galați. Tot pe bancă este și celălalt atacant, Leidsman, iar alături de ei o adevărată pleiadă de tineri: Iurasciuc, Isac, Mustacă, Bruce Nortey și Ahmet Ekmekci.

  Oțelul – UTA începe la ora 18.30.

  UTA: Iacob – Roganovic, Benga, Markov, Abeid – Rareș Pop, Carp, Cristian Mihai, Dumitrașcu – Fabry- Cooper

  Rezerve: Kucher – Iurasciuc, Isac, Stahl, Mustacă, Bruce Nortey, Ahmet Ekmekci, Leidsman, Postolachi

  Antrenor: Mircea Rednic

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dintre toti clar R POP a fost vioara intai dar nici C.MIHAI nu a jucat rau,MUSTACA aintrat taeziu nu nu mi am putut face o parere inca repriza a 2 a treuie uitata si pregatit meciul cu CFR care ne spulbera daca jucam asa ca in partea a 2 a la GALATI! HAIDE UTA!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.