joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cristian Galea își lansează oficial candidatura pentru Primăria Municipiului Arad (P)

  de - | 17 martie 2024, 10:13 PM | Comunicate contra cost | Politikos

  0

  Astăzi, într-un eveniment deosebit de important pentru scena politică locală, Cristian Galea a anunțat în mod oficial candidatura sa pentru funcția de primar al Municipiului Arad, reprezentând partidul „Alternativa Dreaptă”. Lansarea candidaturii a avut loc în prezența distinsei doamne președinte a partidului, Adela Mîrza, care a susținut cu entuziasm și determinare proiectul politic al lui Cristian Galea.

  La rândul său, Cristian Galea a subliniat în discursul de lansare a candidaturii, dedicarea pentru comunitatea arădeană, angajamentul său pentru transparență și buna guvernare, precum și determinarea de a aduce schimbări pozitive în Municipiul Arad. Experiența sa în administrația publică locală, echidistanța și echilibru de care a dat dovadă în ultimii ani pe scena politică, susținerea valorilor creștin-democrate și conservatoare, dar și deschiderea spre soluții inovatoare, care să aducă prosperitate urbei noastre, toate acestea reprezintă atuuri care îl diferențiază și îl singularizează pe Cristian Galea în cursa pentru Primăria Municipiului Arad.

  Evenimentul a fost marcat de prezența numeroșilor susținători ai lui Cristian Galea, care au venit să își arate sprijinul și să împărtășească viziunea sa pentru un Arad mai prosper și mai bine guvernat.

  Echipa de campanie a lui Cristian Galea este hotărâtă să aibă o abordare proactivă și constructivă în dezvoltarea orașului, cu accent pe nevoile reale ale locuitorilor și pe soluții durabile pentru problemele cu care se confruntă comunitatea.

  Pentru mai multe informații și pentru a susține candidatura lui Cristian Galea, vă invităm să urmăriți evoluția campaniei pe canalele oficiale de comunicare ale partidului „Alternativa Dreaptă”.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.