Update Cristian Costea, reținut la granița cu Ungaria! A tras cu pistolul în casa unui arădean

  de Lucian Dănilă | 27 iulie 2019, 6:28 PM | Știri Arad

  1

  Cristian Costea, cunoscut în mediile interlope arădene, a fost reținut la granița cu Ungaria după ce aseară a făcut uz de armă în casa unui arădean. Din sursele noastre, se pare că arădeanul este de etnie rromă și l-ar fi chemat pe Costea la el acasă.

  Între cei doi ar fi apărut o ceartă, iar Costea ar fi scos o armă și a tras un glonț în televizorul acestuia. Apoi a plecat. Informația este destul de dubioasă, apropiații lui Costea susținând că acesta nu are armă. Cert este că cel care l-a chemat pe Costea la el acasă a sunat apoi la 112 pentru a-l acuza de violare de domiciliu și distrugere.

  Ciudată speță…

  Din informațiile noastre, cei doi se cunosc bine, iar la final Cristian Costea a fost condus afară chiar de mătușa celui cu care s-a certat.

  A fost prins la vama cu Ungaria de lângă Salonta, iar apoi a fost adus la Arad.

  Acum se așteaptă o decizie a judecătorului și Cristian Costea ar putea fi reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Arad.

  UPDATE: Am rescris textul pentru că inițial aveam informația că între cei doi ar fi fost o datorie. Apropiați ai lui Cristian Costea spun însă că nu era vorba despre nici o datorie ci despre o ceartă spontană între cei doi.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.