miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Criminalul din Cluj conduce o mașină cu numere de Arad! Poliția cere ajutorul populației în depistarea acesteia

  de - | 26 mai 2022, 9:40 AM | Naţional

  0

  Poliţiştii din Cluj Napoca cer ajutor pentru găsirea autoturismului cu care presupusul criminal a transportat-o pe tânăra ucisă până în Corniţel (jud. Bihor), unde apoi i-a abandonat cadavrul în apropierea unei benzinării dezafectate.

  Victima ar fi, după cum a relatat BIHOREANUL, Molnár Beáta, în vârstă de 30 de ani, cadru universitar la Universitatea Sapienzia din Cluj Napoca, dată dispărută de apropiaţi după ce, sâmbăta trecută, a plecat într-o excursie de o zi cu prietenul ei, şi nu a mai revenit.

  Femeia a călătorit într-un autoturism deţinut şi condus prietenul ei, Boné Ferenc, 43 de ani. Cei doi s-ar fi deplasat cu maşina la data de 21 mai, în jurul amiezii, înspre localitatea Răchițele, comuna Mărgău.

  Ulterior, spun poliţiştii clujeni, maşina fost observată duminică, în jurul orei 11.00, în localitatea Aleșd, județul Bihor, circulând pe direcția Cluj-Oradea.

  Maşina este o Dacia Logan, culoare gri metalizat, număr de înmatriculare AR-51-LAC. „Persoanele care pot furniza informaţii despre autoturism sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!”, au transmis poliţiştii.

  Solicitarea poliţiştilor clujeni vine după ce, aşa cum a relatat şi BIHOREANULcadavrul tinerei a fost găsit, miercuri, împachetat în saci menajeri, la marginea satului Corniţel din comuna Borod, lângă o benzinărie dezafectată.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.