Crimă în vest! Bărbat decapitat cu drujba de verișorul lui!

  de - | 31 ianuarie 2019, 9:15 AM | Regional

  0

  Scene îngrozitoare în Sânandrei! Trupul unui bărbat decapitat a fost găsit în curtea unei case.

  Criminalul a fost prins la scurt timp, plimbându-se prin sat cu drujba în mână.

  Se pare că victima, un bărbat de 44 ani, dormea în momentul în care a fost atacată. Mai exact, criminalul a tăiat cu drujba ușa de la intrare pentru a reuși să intre în casă.

  Bărbatul de 44 ani a încercat să scape, și din așternuturi a luat-o la fugă. A fost prins însă în grădina casei și a fost decapitat de agresorul furios.

  Se pare că în momentul teribilei crime, în casă mai erau doi copii minori, care au asistat la întreaga scenă.

  La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliției și un procuror criminalist. La scurt timp a fost prins și criminalul, un bărbat de 32 de ani din localitate, care din spusele sale ar fi verișor cu victima. Acesta a fost reținut și urmează să fie audiat.

  sursa: sursadevest

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.