luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  Crimă din gelozie la Timișoara. O studentă, ucisă cu mai multe lovituri de cuțit

  de - | 23 martie 2024, 11:46 AM | Regional

  0

  Crimă din gelozie ar fi concluzia organelor de cercetare. Cercetările polițiștilor și ale medicilor legiști au scos la iveală faptul că studenta descoperită moartă într-un apartament din Timișoara a fost ucisă, conform opiniatimișoarei.ro

  Noi informații arată că tânăra studentă la Medicină în Timișoara, în vârstă de 21 de ani, a fost omorâtă cu mai multe lovituri de cuțit.

  Autorul este Mirel Dragomir, un tânăr din Caraș-Severin, de la Pojejena, pe care polițiștii l-au și reținut, iar ofițerii de la Serviciul de Investigații Criminale îl audiază. Este vorba despre fiul proprietarei apartamentului, care era iubitul fetei.
  Cei doi, care erau împreună de anul trecut și trăiau o frumoasă poveste de dragoste. S-au certat aprig, iar gelozia i-ar fi luat băiatului mințile și a omorât-o. Atacatorul este și el student la Medicină.

  Tânăra, de loc din Baia de Aramă, județul Mehedinți, a fost descoperită fără suflare în apartamentul pe care îl împărțea cu alte două colege în zona Gării de Nord, pe bulevardul Dragalina din Timișoara. Vineri, când celelalte două fete au venit acasă, au găsit ușa încuiată. Când au pătruns în locuință au găsit-o pe studentă întinsă pe un pat, fără viață, cu pete de sânge pe bluză. Imediat au dat alarma, iar la fața locului au sosit polițiștii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.