luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Crăciun negru! Bogdan e bănuit că și-a ucis soția, iar apoi s-a spânzurat

  de - | 25 decembrie 2017, 7:09 PM | Naţional

  0

  Bogdan Maleon - Directorul Bibliotecii Centrale Universitare Iaşi(foto: Foto: digi24)

  Directorul Bibliotecii Centrale Universitare (BCU) Iaşi, Bogdan Maleon, în vârstă de 42 de ani, şi soţia sa, în vârstă de 38 de ani, au fost găsiţi morţi, în casă, luni seara.

  Potrivit unor surse judiciare, femeia prezintă semne de violenţă pe corp, motiv pentru care anchetatorii cred că este vorba de o crimă urmată de sinucidere.

  Cei doi au fost găsiţi în locuinţa lor de pe strada Alistair, de o rudă care era îngrijorată că nu au ajuns la masa de Crăciun.

  „Trebuiau să plece într-o vizită şi nu au mai ajuns şi a venit să vadă ce fac. L-a găsit pe el spânzurat. Atât ştim. În rest nu ştim absolut nimic. Era o familie atât de frumoasă. Nu ştiu… E o surpriză mare pentru noi. Nu se poate descrie în cuvinte”, a declarat una dintre persoanele care i-a găsit pe cei doi.

  Echipajul SMURD sosit la faţa locului în urma sesizării făcute prin serviciul 112 nu a mai putut face nimic pentru salvarea celor doi soţi.

  sursa: digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.