Cosmin Macașoiu, noul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad

  de Lucian Dănilă | 12 ianuarie 2021, 3:03 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  De la începutul anului, Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad are un nou prim-procuror. Cosmin Macașoiu, în vârstă de 44 de ani, revine pe funcția de prim-procuror după ce a expirat mandatul Simonei Fachelman.

  Procurorul Cosmin Macașoiu a mai ocupat această funcție și în perioada 2015-2016, după decesul fostului prim-procuror, Flavius Chiș, în groaznicul accident care a avut loc pe o autostradă din Slovenia.

  Noul prim-procuror a susținut examenul pentru funcție la începutul lunii noiembrie, iar de la data de 1 ianuarie 2021 a început noul său mandat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.