luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cosmin Carja (consilier local) oferă tablete elevilor din Curtici

  de - | 29 mai 2020, 8:04 PM | Comunicate contra cost

  0

  Comunicat. Preocuparea pentru educație este una dintre atribuțiile principale ale unei administrații responsabile, astfel că, la fel ca în cazul măștilor, când s-a mobilizat să confecționeze măști și să le ofere gratuit curticenilor, Cosmin Carja preia inițiativa. După o perioadă în care a atras atenția că soluția pentru elevii care nu au posibilitatea de a accesa cursurile din mediul online o reprezintă achiziția tabletelor, acesta donează mai multe tablete Liceului Tehnologic „Ion Creangă” din Curtici.

  Nu stăm deoparte, ne implicăm direct și concret. Venim în sprijinul comunității noastre. Așa credem că ar trebui să facă o administrație responsabilă. Mulțumesc pe această cale acelor oameni inimoși care au fost alături de mine în aceste demersuri, pe timpul pandemiei și nu numai! Donăm aceste tablete pentru nevoile ale mediului educațional din Curtici și sperăm să fie cu folos. În același timp, acest act reprezintă o investiție pe termen lung, deoarece tabletele vor intra în patrimoniul școlii, putând fi folosite pe viitor în educația tinerilor curticeni” a declarat Cosmin Carja, consilier local Curtici.

  Urmează ca decizia privind stabilirea elevilor care vor beneficia de aceste echipamente să fie luată de conducerea unității de învățământ.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.