Corina Crişan: „Investiţiile în sănătate rămân prioritare pentru administraţia liberală!”

  de - | 10 iunie 2021, 11:50 AM | Comunicate contra cost

  0

  Medicul şi consilierul judeţean Corina Crişan afirmă că în perioada următoare vor avea loc investiţii majore în sănătate. Aceasta a dat drept exemplu noul spital de Boli Infecţioase Adulţi care se află în faza de proiect tehnic. Valoarea investiţiei se ridică la patru milioane de euro.

  „Noul Spital de Boli Infecţioase pentru adulţi va fi realizat din fonduri europene, dar şi din bugetul Consiliului Judeţean din Arad. Spitalul va fi dotat cu 50 de paturi şi aparatură medicală necesare pentru tratarea bolilior infecţioase, inclusiv pentru HIV-SIDA. Este o investiţie necesară care va deservi cetăţenii judeţului Arad. Investiţiile realizate până în acest moment de către CJA în sănătate, ne-au ajutat să trecem mai uşor peste această pandemie. Faptul că am avut un spital nou în cartierul Grădişte, construit de la zero, a reprezentat un real sprijin în această perioadă tumultoasă. Astfel de proiecte vor continua, deoarece calitatea serviciilor medicale oferite rămâne una dintre preocupările actualei administraţii”, a declarat consilierul judeţean Corina Crişan.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.