Copilașii, în vizită la studenții de la stomatologie

  de Special Arad | 8 December 2022, 4:38 PM | Educaţie

  0

  Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Facultatea de Stomatologie a U.V.V.G. Arad, prin Centrul Clinic Internațional de Microscopie în Stomatologie „Vasile Goldiș” Arad și Direcția de Asistență Socială Arad, a demarat, în luna noiembrie, campania umanitară „Dăruieşte copilaşilor – Dar din dar se face rai”, pentru copiii defavorizați aflați în grija centrului de zi al Direcției de Asistență Socială Arad.

  Pe toată perioada campaniei, studenții anului 3 ai Facultății de Stomatologie și conducerea Centrului Internațional de Microscopie în Stomatologie, s-au implicat în adunarea de fonduri și bunuri pentru cei mici: hăinuțe, rechizite, dulciuri și jucării. Prin această acțiune ne dorim să le aducem o bucurie, micilor copilași și să le oferim un zâmbet.

  Sărbătorile Crăciunului ne aduc împreună pentru a-i sprijini pe cei care nu se pot bucura de această perioadă, dar și pentru a ne implica, împreună, în alte proiecte pe care să le putem implementa pe tot parcursul anului, în beneficiul celor care au nevoie.

  Rectorul U.V.V.G. Arad, prof. univ. dr. habil. Coralia Cotoraci : „Nu este bucurie mai mare decât aceea de a dărui, în special în această perioadă a anului! Felicit echipa studenților anului 3 ai Facultății de Stomatologie, pe dna Decan Ioana Lile și colegii ei pentru evenimentul de astăzi, care ne-a încărcat pozitiv!”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.