marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Peste 100 de copii români și ucraineni din Arad au sărbatorit împreună la Centrul de Zi Multifuncțional „Curcubeu”

  de Special Arad | 30 mai 2024, 7:56 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat DAS. Multă bucurie, voie bună si distracție  la Centrul Multifucțional „Curcubeu” din cadrul Direcției de Asistență Socială Arad.

  Peste 100 de copii români și ucraineni din Arad au sarbatorit împreună, în cadrul unui eveniment organizat de către instituția arădeană și Organizația „Salvați Copiii România”

  Într-o atmosferă de basm, copiii prezenți la eveniment s-au bucurat de jocuri cu animatori, pictură pe față, cabină foto, modelaj de baloane, dansuri și multe alte activități specifice lor.

  „Menirea noastră ca părinți și ca instituție care activează în domeniul social este să asigurăm dreptul fiecărui copil la viață, la sănătate și la o dezvoltare armonioasă. Toți copiii merită să trăiască într-un mediu propice și lipsit de griji, pentru că ei sunt viitorul nostru, nu contează cetățenia sau etnia, ei vor rămâne un exemplu pentru noi adulții.

  Felicit pe această cale pe toți cei care au participat la evenimentul desfășurat la Centrul de Zi Multifuncțional „Curcubeu”  și au reușit să aducă o rază de bucurie, de speranță în sufletul celor mici. Nu pot să nu mulțumesc Asociației „Împreună Suntem mai Buni” Lipova pentru cadourile oferite. Le urez tuturor copiilor din lumea întreagă, de ziua lor, un călduros „La Mulți Ani!„ a declarat directorul general DAS Arad Oana Pârvulescu

  La final toți copii participanți au primit câte un cadou oferit de Organizația „Salvați Copiii România”.

  Pe lângă micuții de la „Curcubeu” și beneficiarii Centrului de Zi Multifuncțional „Floare de Colț” din cadrul DAS Arad au primt o vizită . Copii care frecventează aceste centre au simțit gustul dulce al torturilor oferite de către Asociația„Împreună Suntem mai Buni” din Lipova, dar nu au lipsit cadourile oferite de către aceiași oameni inimoși, din cadrul asociației amintite mai sus.

  Pe lângă cadourile oferite celor mici,  membrii asociației au oferit cadouri și beneficiarilor Adăpostului de Noapte din cadrul DAS Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.