Update Copiii sunt așteptați duminica viitoare la prima ediție Arad Kids Bike!

  de Special Arad | 15 May 2016, 12:00 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  UPDATE: Datorită condițiilor meteo deloc favorabile din ultimele ore, organizatorii Arad Kids Bike anunță că evenimentul care trebuia să aibă loc astăzi, 15 mai, se reprogramează pe duminica următoare, 22 mai, ora 10:oo.

  „Am luat această decizie deoarece considerăm siguranța copiilor cel mai important aspect și nu ne dorim ca vreunul dintre ei să aibă parte de incidente neplăcute, să alunece pe solul umed și să se accidenteze. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu aceeași bucurie, pe 22 mai, de la ora 10:oo! Weekend cu veselie vă dorim tuturor!

  Bianca și Lidia

  * Pentru orice alte întrebări, ne puteți contacta la 0735.398.249”, se arată pe comunicatul publicat pe pagina evenimentului pe Facebook.

  Organizatorii anunță despre eveniment: „Ne vom distra împreună la aer curat, pe Malul Mureşului, printre biciclete, baloane, mascote Disney şi vă asigurăm de 2 ore relaxante la iarbă verde!

  Ce trebuie să faceţi voi este să veniţi împreună cu cel mic si o bicicletă, tricicletă sau alta jucărie cu pedale (sau bicicleta fara pedale) fie că merge pe ea singur sau cu ajutorul dvs. Noi am pregătit un traseu pe care îl vor parcurge toti copii, urmând ca pe categorii de vârstă să fie organizate concursuri şi jocuri interactive.

  Fiecare copil primeste număr de participare, faşete pentru prinderea numărului, o sticla de apă la 0.5l, un balon şi vouchere.  De asemenea îi aşteaptă cadouri, premii, medalii şi diplome!”

  Participare: 15 lei/copil

  Arad Kids Bike

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.