joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Copiii sunt așteptați duminică la Arad Kids Bike. Micuții pot câștiga zeci de premii, premiul cel mare fiind o bicicletă

  de Andrei Fuliaș | 4 mai 2017, 5:08 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Copiii cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani sunt așteptați duminică, 7 mai, începând cu ora 10:30, la Arad Kids Bike 2017. Evenimentul se află la cea de-a doua ediție și va avea loc pe Ștrandul Neptun din Arad, în zona verde din spatele bazinelor (zona de concerte).

  Arad Kids Bike este un eveniment prin care micuții participanți sunt încurajați să facă mișcare. „Prin acest gen de eveniment ne propunem, în primul rând, să încurajăm părinții înspre a-și petrece cât mai mult timp alături de copii lor, având în vedere ritmul alert în care ne desfășurăm cu toții viața de zi cu zi, agitați și aproape mereu contratimp. Tocmai în acest scop, la Arad Kids Bike vom avea și anumite activități în care vor participa echipe formate din copii și părinți”, spune Bianca Morariu, organizator al Arad Kids Bike 2017.

  Copiii pot participa la eveniment cu biciclete, triciclete, trotinete sau orice altă jucărie cu sau fără pedale. În același timp, organizatorii spun că nu încurajează participarea cu gadget-uri de tip „hoverboard”, pentru evitarea unor eventuale accidente.

  Pe toată durata evenimentului, circulația auto pe aleile din incinta Ștrandului Neptun va fi închisă.

  Participarea în cadrul evenimentului se va face exclusiv pe baza kit-ului de înscriere pe care participanții îl vor primi în ziua evenimentului, la standul amplasat în zona locației de start și doar în baza biletului achiziționat în prealabil.

  Biletele pot fi achiziționate din din Atrium Mall, în incinta Parfumeriei Iulius, situată la etajul 1 al centrului comercial. Costul unui bilet de participare este de 20 de lei/copil, în vreme ce adulții nu vor plăti o taxă de participare.

  În cadrul evenimentului, copiii vor participa și la mai multe tombole, iar în urma acestor tombole pot pleca acasă cu o bicicletă. În același timp, organizatorii anunță că, pe lângă acea bicicletă, vor exista și alte peste 20 de premii atractive pentru cei mici.

  Arad Kids Bike 2017 este organizat și cu ajutorul Primăriei Municipiului Arad, Poliției Rutiere și a Poliției Locale Arad.

  De menționat că la prima ediție Arad Kids Bike (2016) au participat peste 400 de copii, în vreme ce la ediția din acest an numărul participanților este preconizat să crească, anunțându-și deja participarea inclusiv părinți cu copii din alte județe.

  18339113_10212353749375609_794614999_o

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.