marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Copii ascunşi într-o mașină sub o pătură, printre bagaje, depistaţi la frontieră

  de Special Arad | 31 decembrie 2018, 3:25 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Imagine cu scop ilustrativ

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac I – Nagylak au descoperit trei minori cu vârste cuprinse între 5 – 8 ani, ascunşi sub o pătură, printre bagaje, într-un autoturism, cu intenţia de a fi trecuţi ilegal frontiera româno-maghiară.

  În data de 30.12.2018, în jurul orei 06.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I – Nagylak, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul maghiar B.F., în vârstă de 43 ani, conducând un autoturism marca Nissan, înmatriculat în Ungaria. Împreună cu acesta mai călătoreau doi pasageri cu cetăţenie maghiară şi un cetăţean român… dar și trei minori, ascunşi sub o pătură, printre bagaje pe bancheta din spate, fără a avea asupra lor documente de identitate.

  Aceştia sunt copiii pasagerilor, G.S., în vărstă de 28 de ani şi H.S., în vârstă de 30 de ani, care au recurs la această metodă deoarece nu aveau documente de călătorie pentru minori şi intenţionau să ajungă cu aceştia în Ungaria.

  În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat pentru părinţi, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.