duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Copac sădit în onoarea Reginei Angliei, la Castelul de la Săvârșin

  de Special Arad | 19 februarie 2022, 6:00 PM | Știri Arad

  2

  (foto: Cristian Coposesc)

  Familia Regală a României anunță că astăzi, la Castelul Săvârșin, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și ambasadorul Marii Britanii și Irlandei de Nord, domnul Andrew James Noble, au dezvelit placa jubiliară a copacului sădit în onoarea Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a, cu ocazia sărbătoririi a șaptezeci de ani de domnie.
  Copacul ales a fost un carpen plângător, așezat nu departe de un exemplar identic plantat acum 100 ani, în parcul regal.
  Ambasadorul Majestății Sale Britanice și doamna Helen Noble au fost musafirii Familiei Regale la Castelul Săvârșin.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Băbăiatu’, ce plm e aia carpen plângător și cu ce se mănâncă? Cîte decenii mai tre-să-ntreb oameni cu scaun de consistență normală în cap, ca să aflu de ce tocmai carpen plângăcios și nu din stejar, stejar răsare – sau ăla-i numa’ la Borzești, după colț?
   E pe undeva pe blazonu’ vreunui barosan, ies surcele mai acătării din el, afumi mai grozav lostrița cu el, ține mai mult dăcât teiu’ lu’ Eminescu, …, de ce tocmai carpen plângăcios?

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.