Copac căzut pe un Audi chiar pe Bulevardul Revoluției! Pompierii au intervenit imediat

  de Lucian Dănilă | 10 noiembrie 2019, 8:06 PM | Știri Arad

  0

  Vântul puternic putea face victime în această seară chiar în centrul Aradului. Un copac s-a rupt și a căzut pe un Audi în apropiere de Podgoria, pe Bulevardul Revoluției, între Podgoria și strada Andrei Mureșanu, în sensul de mers spre Teatru.

  Nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale produse în urma impactului copacului cu autoturismul.

  Șoferul vehiculului a frânat când a văzut căderea copacului și astfel a evitat ca trunchiul acestuia să cadă pe plafonul mașinii. Copacul a căzut mai mult pe capota mașinii.

  Pompierii au intervenit imediat și au degajat zona, circulația fiind îngreunată pentru câteva zeci de minute.

  Foto: Valentin Macsi – Facebook – Grup Arad Traffic

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.