joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Contul TikTok al lui Alexandru Cumpănașu, verificat de procurori pentru discuții cu conotații sexuale cu minore

  de - | 5 ianuarie 2021, 8:27 AM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  (foto: Mediafax)

  Anchetatorii verifică postările făcute de Alexandru Cumpănașu, fost candidat la prezidențiale, pe rețeaua TikTok, și cercetează discuțiile purtate de acesta cu minore de 15-16 ani și măsura în care aceste discuții intră pe teritoriul penal.

  Cumpănașu a purtat mai multe discuții cu conotații sexuale cu mai mulți minori pe platforma TikTok, potrivit Radio Europa Liberă, care citează Aktual24. La una din minore a remarcat că este „destul de dezvoltată”, iar în alte discuții s-a referit la „dotările” sale naturale.

  Cumpănașu are un cont intitulat „profu.online”, cu 450.000 de urmăritori, majoritatea adolescenți.

  Ca și în cazul Alexandra, el se declară susținător al celor abuzați, în cazul de față elevii, împotriva abuzatorilor, adică profesorii, și le promite elevilor că îi va susține în instanță împotriva cadrelor didactice abuzive. Numai că în interacțiunile sale cu elevii, din proprie inițiativă sau provocat de adolescente, Cumpănașu depășește limita de la care discuția alunecă în vulgaritate și promiscuitate.

  El a publicat până acum 2.300 de clipuri pe rețeaua de socializare chineză, familiară în special în rândul adolescenților.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.