Control de amploare la ISU Arad! Peste 30 de inspectori o caută pe „Elena”

  de O. Peniță | 19 iunie 2017, 2:10 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. În urmă cu câteva zile conducerea ISU Arad a fost anunțată că începând de mâine, 20 iunie 2017, peste 30 de inspectori vor ajunge în municipiu pentru a verifica activitatea instituției, fiecare departament fiind luat la „purecat”.

  Perioada verificată este de un an de zile și mai mult ca sigur că motivele (neoficiale) pentru care are loc o asemenea „descindere” sunt desele scandaluri din instituție. Inspectorii vor sta la Arad două săptămâni, fiecare persoană urmând să fie evaluată, iar la final să se tragă concluziile și să se dispună măsuri.

  Iar dacă doriți motive și mai neoficiale, citiți în continuare: „Elena” a schimbat poziția în biroul unui comandant din Arad! Poveste indoor din realitatea urbană

  Revenim.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.