Controale ANAF începând de vineri. Ce verifică inspectorii

  de Special Arad | 11 martie 2019, 8:57 AM | Administraţie | Topic special

  0

  Inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală ai ANAF vor demara, începând din 15 martie, controale de amploare vizând respectarea obligaţiei operatorilor economici de a se dota cu aparate de marcat cu jurnal electronic.

  Acţiunea a fost dispusă de Ministerul Finanţelor Publice, după ce în perioada decembrie – februarie s-a înregistrat o scădere drastică a vânzărilor de aparate de marcat cu jurnal electronic.

  De remarcat, că distribuitorii autorizaţi de aparate de marcat cu jurnal electronic au stocuri suficiente şi nu s-au mai semnalat dificultăţi la instalare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.