Contractul cu turistul rămâne în vigoare, în cazul intrării unor ţări pe listele roşii sau galbene, atât timp cât graniţele sunt deschise

  de - | 14 August 2021, 2:02 PM | Naţional | Turism

  0

  Contractul cu turistul rămâne în vigoare, în cazul intrării unor ţări pe listele roşii sau galbene, atât timp cât graniţele sunt deschise – a anunţat Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism.

  ANAT avertizează că agenţiile de turism nu poartă răspundere pentru modificarea încadrării destinaţiei între data achiziţionării serviciilor turistice şi data întoarcerii, dar, dacă ţara în care au călătorit a intrat pe lista roşie, turiştii nevaccinaţi cu vârstele de peste 16 ani, trebuie să-şi asume carantina la revenirea în ţară, anunță agenția de știri Rador.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.