joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Continuă lucrările de cuplare cu întreruperi de apă în Şiria şi Ineu

  de Special Arad | 22 noiembrie 2016, 8:58 AM | Ineu | Şiria | Știri Arad

  0

  Astăzi şi mâine, 22 respectiv 23 noiembrie, în cadrul Proiectului „Fazarea Proiectului extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad”, cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial „Mediu”/Programul Operaţional Infrastructură Mare, al cărui beneficiar este Operatorul Regional S.C. Compania de Apă Arad S.A., sunt planificate noi lucrări de cuplare a reţelelor de apă potabilă în comuna Şiria şi oraşul Ineu.

  Lucrările se derulează în cadrul Contractului CL7 Reabilitare şi extindere reţele de apă şi reţele de canalizare în Ineu, Pâncota şi Şiria şi constau în cuplarea reţelelor existente la conducta de apă realizată în cadrul Proiectului, incluzând branşamentele aferente.

  Astăzi, 22.noiembrie a.c., în intervalul orar 10:00 – 16:00, în comuna Şiria are loc lucrarea de cuplare a reţelei de apă de pe Calea Aradului cu cea de Strada Crişan, urmând să fie întreruptă furnizarea de apă potabilă pe aceste străzi.

  În ceea ce priveşte oraşul Ineu, furnizarea de apă potabilă va fi oprită mâine 23 noiembrie a.c., în intervalul orar: 09:00 – 17:00, pe străzile din Cartierul Vechi şi pe strada Republicii.

  La reluarea alimentării cu apă potabilă este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor. Recomandăm acestora să nu folosească apa pentru consum şi uz casnic, până la limpezirea ei completă, şi să îşi asigure rezerva de apă pe perioada executării lucrărilor.

  Pe această cale, Compania de Apă își cere scuze pentru disconfortul creat localnicilor afectați de aceste lucrări.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.