Continuă demolarea pasajului de trecere peste cale ferată, în zona Gothatea. Șoferii, îndemnați să se îndrepte către noul pasaj

  de Special Arad | 16 November 2022, 9:57 AM | Regional

  0

  Direcția Regională de Drumuri și Poduri informează că antreprenorul de la proiectul de reabilitare a liniei de cale ferată frontieră – Curtici – Simeria a avansat cu lucrările de demolare a vechiului pasajului de pe DN 7 peste CF în zona Gothatea, comuna Gurasada, jud. Hunedoara.
  Pasajul are șase deschideri, două au fost desfăcute deja, în total fiind demontate 14 grinzi.

  Direcția Regională de Drumuri și Poduri reamintește că, de săptămâna trecută, traficul rutier se desfășoară pe noul pasaj construit peste calea ferată de către constructorul în asociere FCC Construccion SA – Astaldi SpA – Convesa.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.