Consultațiile în cabinetele medicale ale Spitalului Clinic Județean, pe baza programărilor telefonice

  de Special Arad | 18 iunie 2020, 6:35 PM | Sănătate | Știri Arad

  0

  Consultațiile în cabinetele medicale din cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad se realizează, în această perioadă, pe baza programărilor telefonice la numerele: 0357.407.200 sau 0257.220.000, interior 175.

  Aceste numere de telefon sunt valabile pentru programările la toate cabinetele medicale din cadrul spitalului, inclusiv pentru cele funcționale în clădirile din Piața Mihai Viteazu, strada Episcopiei sau din strada Tudor Vladimirescu.

  Arădenii care se prezintă pentru consult, în urma programării telefonice, trebuie să știe că înainte să ajungă în cabinetul medicului, vor trece printr-un triaj epidemiologic.

  La triaj, pacientul va intra echipat cu mască de protecție – în cazul în care nu are, va primi de la personalul medical. Aici i se va completa un chestionar și i se va verifica temperatura, anunță Spitalul Clinic Județean.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.