Consiliul Județean vede un potențial turistic pentru Arad în inițiativa „DiscoverEU”

  de Special Arad | 7 December 2021, 6:26 PM | Administraţie

  0

  (foto: moldova.org)

  Consiliul Județean Arad susține extensia inițiativei #DiscoverEU, cu scopul de a acorda bilete de călătorie subvenționate de Uniunea Europeană pentru 10.000 de tineri din regiunile Odessa, Iași și din Republica Moldova, interesați să călătorească pe ruta feroviară Iași-Chișinău-Odessa, devenind astfel Ambasadori #DiscoverEU.

  „Susținem această inițiativă pentru că va contribui la coeziunea regională, promovarea turistică a zonei și  a traficului feroviar de călători. Suntem și indirect interesați în această inițiativă, căci județul Arad este înfrățit cu raioanele Ungheni, Ialoveni și Anenii Noi, din Republica Moldova și ne preocupă soarta tinerilor de acolo”, transmite CJA într-un comunicat.

  Inițiativa, denumită UA-RM#DiscoverEU, aparține grupului de lucru format din IDEP Moldova, Căile Ferate Moldova și Asociația Patronală a Industriei Turismului din RM – APIT, cu susținerea a peste 70 de organizații și instituții din România, Republica Moldova și Ucraina.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.