joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Consiliul Județean vede un potențial turistic pentru Arad în inițiativa „DiscoverEU”

  de Special Arad | 7 decembrie 2021, 6:26 PM | Administraţie

  0

  (foto: moldova.org)

  Consiliul Județean Arad susține extensia inițiativei #DiscoverEU, cu scopul de a acorda bilete de călătorie subvenționate de Uniunea Europeană pentru 10.000 de tineri din regiunile Odessa, Iași și din Republica Moldova, interesați să călătorească pe ruta feroviară Iași-Chișinău-Odessa, devenind astfel Ambasadori #DiscoverEU.

  „Susținem această inițiativă pentru că va contribui la coeziunea regională, promovarea turistică a zonei și  a traficului feroviar de călători. Suntem și indirect interesați în această inițiativă, căci județul Arad este înfrățit cu raioanele Ungheni, Ialoveni și Anenii Noi, din Republica Moldova și ne preocupă soarta tinerilor de acolo”, transmite CJA într-un comunicat.

  Inițiativa, denumită UA-RM#DiscoverEU, aparține grupului de lucru format din IDEP Moldova, Căile Ferate Moldova și Asociația Patronală a Industriei Turismului din RM – APIT, cu susținerea a peste 70 de organizații și instituții din România, Republica Moldova și Ucraina.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.