sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Consiliul Județean Arad a cumpărat două ecografe performante pentru Secția Clinică Obstetrică Ginecologie

  de Special Arad | 19 octombrie 2017, 1:05 PM | Administraţie

  0

  Săptămâna trecută vă informam despre ecograful cumpărat pentru Secția Chirurgie Generală I, un aparat fabricat anul acesta, performant, în valoare de 180 de mii de lei. În prezent se fac demersurile necesare pentru achiziționarea unui alt ecograf care să funcționeze în ambulatoriul de specialitate.

  Astăzi vă prezentăm o altă investiție importantă, la Secția Clinică Obstetrică Ginecologie,  în valoare de 415.310 lei.

  „Este vorba despre două ecografe performante 2D, pe care lucrează medici primari și specialiști cu competențe în ecografie. Aparatura este binevenită pentru secția noastră deoarece pacientele trebuiau să meargă dintr-o clădire în alta pentru a fi supuse investigațiilor medicale. Acum pot beneficia de cele necesare în fiecare corp de clădire. Apreciem aceste investiții însă dezideratul major, atât al meu cât și al întregului colectiv, este construirea unui sediu pentru maternitate”, a explicat dr. Gheorghe Furău, medic șef Secție Clinică Obstetrică Ginecologie.

  Unul dintre aparate a fost instalat în cadrul Compartimentului Ginecologie iar al doilea funcționează la Compartimentul Obstetrică.

  Foto: Interclinic (cu scop ilustrativ) 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.