Consiliul Județean Alba, în stare de șoc: vicepreședintele Alin Cucui a fost găsit spânzurat

  de Special Arad | 11 aprilie 2018, 10:08 AM | Regional

  0

  Vincepreședintele Consiliului Județen Alba, Alin Cucui a fost găsit spânzurat în această dimineață. Informația a fost confirmată de apropiații acestuia. Se pare că acesta a fost găsit chiar de fratele său într-un imobil ce aparținea părinților, miercuri dimineață în jurul orei 8.00.

  Alin Cucui avea 42 de ani și era vicepreședinte la CJ Alba de șase ani.

  „Nu-mi găsesc cuvintele! E greu de înțeles de ce? Am lucrat împreuna, am trecut împreuna peste greutăți, ne-am bucurat și întristat împreuna…am fost alături la bine și la greu. Aline, nu știu ce a fost în capul tău…rămas bun prietene drag! Ne-ai lăsat un gol irecuperabil în suflete…Ne vei lipsi, frate!” a scris pe pagina de facebook, fostul său coleg de la conducerea CJ, Florin Roman.

  sursa: alba24.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.