Consiliul Judeţean al Elevilor Arad: „Nu cutia de cadou îți face copilul erou!”

  de Special Arad | 2 martie 2019, 10:04 AM | Educaţie

  0

  Consiliul Judeţean al Elevilor Arad atrage atenția copiilor, părinților și profesorilor că „atențiile” specifice acestei perioade nu trebuie să influențeze sub nici o formă notele elevilor, ca să nu mai vorbim de faptul că nu valoarea cadourilor este ceea ce contează.

  „Cu ocazia zilei de 1 martie, CJE Arad urează tuturor o primavară frumoasă! Totodată, dorim să tragem un semnal de alarmă cu privire la faptul că educația se face prin răbdare, implicare și bune intenții, nu cadouri și «atenții». Cu alte cuvinte, chiar în Codul de Etică este stipulat că obiceiurile specifice primăverii sunt generatoare de corupție”, anunță Consiliul Judeţean al Elevilor din Arad într-o campanie online, pe Facebook.

  „Având în vedere faptul că 3% din copiii din România se culcă flămânzi, este alarmant că doar în anul precedent, cuantumul cadourilor cu ocazia fiecărei sărbători se ridică în medie la sute de lei pentru fiecare copil.

  Dragi elevi și dragi profesori, cu o simplă floare chiar se poate face primăvară!”, se mai arată în comunicatul CJE Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.