joi, 30 noiembrie, 2023

Special Arad Logo

  Arădeanca Oana Masichevici a obținut premiul II la Concursul Național pentru consiliile elevilor „Parteneriat în educaţie. Prezent şi perspective” | Foto

  de Special Arad | 26 mai 2018, 4:46 PM | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  În perioada 21-23 mai, la Sulina (judeţul Tulcea) s-a desfăşurat etapa naţională a celei de a XVIII -a ediţii a Concursului Naţional de Proiecte pentru consiliile elevilor „Parteneriat în educaţie. Prezent şi perspective”, iar Aradul s-a clasat pe locul II prin proiectul elevei Oana Masichevici.

  Oana Masichevici este elevă în clasa a X-a la Colegiul Național „Moise Nicoară” și la faza națională a concursului „Parteneriat în educaţie. Prezent şi perspective”, secțiunea „Educatie pentru sănătate”, a reprezentat Consiliul Județean al Elevilor din Arad, ea ocupând funcția de vicepreședinte.

  Proiectul ei, cu care a ieșit învingătoare pe locul II, se numește „Schimbarea începe cu tine” și abordează tema luptei antidrog. Proiectul a avut susținerea profesorului coordonator Camelia Moler, Inspector Școlar Educativ din cadrul ISJ Arad.

  Premiul I a fost obținut de către eleva Jessica Petri de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” din Bistrița, cu proiectul „Nu te pune cu bistriţenii! 2.0”, implementat de elevii rebrenieni în parteneriat cu Interact Bistriţa Nosa.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.