marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Consilierul Antoanela Naaji: „Proiecte de peste 23 de milioane de euro, pentru 9 unități de învățământ din Arad”

  de - | 10 noiembrie 2022, 4:17 PM | Comunicate contra cost

  0

  Consilierul municipal PNL Antoanela Naaji a prezentat într-o conferință de presă proiectele depuse de administrația locală cu scopul de a moderniza unitățile de învățământ.

  „Profesorii sunt responsabili pentru calitatea actului didactic, administrația locală trebuie să asigure infrastructura necesară. Aradul a depus prin PNRR proiecte pentru 9 unități de învățământ, în valoare de peste 23 de milioane de euro. Dintre acestea, au fost confirmate deja două, este vorba despre Școala Gimnazială Caius Iacob, în valoare de 1,9 milioane de euro și Colegiul Național Vasile Goldiș, în valoare de 2,38 milioane de euro, așadar în total 4,28 milioane de euro. Au fost depuse proiecte pentru care așteptăm finanțarea pentru campusul Preuniversitar Tehnologic care va fi construit la Liceul de Construcții (5,3 milioane de euro), Liceul de Industrie Alimentară (5,9 milioane de euro), Colegiul de Artă Sabin Drăgoi (2,7 milioane de euro), Liceul Sportiv (1,9 milioane de euro) Liceul Național de Informatică (1,6 milioane de euro), Liceul Teoretic Adam Müller Guttenbrunn (1,46 milioane de euro) și Grădinița nr 10 cu program normal Mugurel (216.000 euro). Sperăm să obținem cât mai repede finanțările și pentru aceste proiecte, cu fondurile obținute vor fi reabilitate clădirile, va fi refăcut acoperișul acolo unde este cazul, se vor asigura condiții mai bune pentru elevi”, a declarat consilierul municipal PNL Antoanela Naaji.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.