Confruntare lejeră în primul tur al Cupei României la baschet feminin. FCC Baschet Arad va înfrunta pe KSE Tg. Secuiesc

  de Dan Lazăr | 7 September 2021, 2:59 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Marți, la sediul Primăriei Municipiului Târgu Mureș, în prezența reprezentaților autorității locale, a conducerii FRB (Carmen Tocală, Mircea Cristescu și Cătalin Burlacu) și a reprezentantilor echipelor participante, a avut loc tragerea la sorti a meciurilor din primul tur al Cupei României la Baschet Feminin, ediția 2021-2022.

  Sub supravegherea reprezentanților Federației Române de Baschet au fost extrase din urna, rand pe rand, numele echipelor, tragerea la sorti efectuându-se fără capi de serie, cu mențiunea că echipele ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare nu vor participa în Turul 1, fiind calificate direct în turul 2 al Cupei României.

  Astfel, în zilele de  25 și 29 septembrie, în primul tur al Cupei României la Baschet Feminin se vor juca, în sistem dublă manșă, partidele:

  BC Sirius Târgu Mureș – AC Triumf Botoșani
  CSM Alexandria – CSU Alba Iulia
  ACS KSE Târgu Secuiesc – FCC Baschet UAV Arad
  CS Agronomia București – CSTBv CSU Olimpia Brașov
  CSM Târgoviște – CS Rapid București
  CS Universitatea Cluj-Napoca – Phoenix CSU Simona Halep Constanța

  În turul 2 al CRBF, care se va desfășura în datele de 29 decembrie 2021 și 05 ianurie 2022, în sistem dublă manșă (tur-retur),  vor participa ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare împreună cu cele 6 învingătoare din manșa dublă a turului 1.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.