Confort și rafinament: Dumbrava Nouă, cel mai recent proiect rezidențial al 8Imo House

  de - | 31 March 2023, 2:52 PM | Advertorial

  0

  Cu o experiență de 5 ani în domeniul dezvoltării imobiliare, 8Imo House anunță lansarea celui mai recent proiect rezidențial de lux, care va aduce un nou standard în ceea ce privește stilul de viață urban modern.

  Acest proiect se numește „Dumbrava Nouă” și este localizat într-o zonă deosebit de frumoasă, îndrăgită și căutată de arădenii care doresc să se bucure de liniște și intimitate, având în același timp acces rapid la facilitățile urbane.

  Ansamblul rezidențial va fi alcătuit din 11 vile individuale și 9 duplexuri, pe o stradă privată cu acces securizat.

  Dezvoltatorul imobiliar 8Imo House vine în întâmpinare cu designul modern și inovativ al proiectului Dumbrava Nouă, care a fost creat cu gândul la nevoile și preferințele clienților ce caută un stil de viață urban rafinat.

  Fiecare proprietate va fi finisată cu cele mai bune materiale și va avea toate facilitățile necesare pentru a oferi un confort maxim.

  De asemenea, ansamblul rezidențial va dispune și de o serie de facilități comune, cum ar fi spațiul verde de 1 400 mp și accesul securizat.

  8Imo House este un dezvoltator imobiliar cu o experiență vastă în domeniul construcțiilor și al dezvoltării de proiecte rezidențiale, care își îndeplinește cu succes misiunea de a crea locuințe la standarde înalte pentru clienții săi.

  Proiectul Dumbrava Nouă se vrea a fi un nou exemplu al calității și a atenției la detalii de care se bucură clienții 8Imo House.

  „Suntem mândri să anunțăm lansarea proiectului Dumbrava Nouă, un proiect ce reprezintă o nouă referință pentru stilul de viață urban modern. Ne-am concentrat pe designul elegant și inovativ, dar am pus și accent pe confortul și calitatea oferite clienților noștri. Suntem convinși că Dumbrava Nouă va fi un succes și că clienții noștri vor fi mulțumiți de investiția făcută”, a declarat Georgiana Moțocan, reprezentanta departamentului de vânzări 8Imo House.

  Imobilele din Dumbrava Nouă sunt deja disponibile pentru achiziție, termenul de finalizare fiind sfârșitul anului 2023.

  În plus față de duplexuri sau vile individuale, clienții pot opta pentru achiziția de parcele (între 400 și 513 mp) cu toate utilitățile și regim de înălțime S+P+E+M.

  Dezvoltatorul imobiliar 8Imo House a dovedit că poate crea proiecte rezidențiale la standarde înalte, astfel că clienții se pot aștepta la o calitate superioară în fiecare aspect al construcției.

  Printre reușitele 8Imo House se numără blocurile noi de pe strada Voinicilor, unde peste 60 de proprietari au achiziționat locuința mult visată.

  Pentru detalii și programarea unei vizionări, vă punem la dispoziție:

  Site: www.8imohouse.ro
  Tel: 0371 546 700
  Email: [email protected]
  Facebook: Dumbrava Nouă- by 8Imo House

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.