Concursul Internațional de Matematică și Informatică „Caius Iacob”, ediția a IX-a

  de Special Arad | 6 aprilie 2017, 11:25 AM | Educaţie

  0

  O nouă ediție a Concursului Internațional de Matematică și Informatică „Caius Iacob” are loc în aceste zile la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad în organizarea Facultății de Științe Exacte, cu sprijinul Centrului Cultural Județean Arad. Recunoscut de Ministerul Educației, concursul reunește elevi din liceele din țară și străinătate care  concurează la cele 8 secțiuni ale competiției.

  „Nu pot decât să-i felicit pe colegii mei de la Facultatea de Științe Exacte pentru efortul lor de a păstra și dezvolta acest concurs în toți acești ani. Mă bucură faptul că interesul pentru acest concurs crește de la un an la altul și tot mai mulți elevi se regăsesc pe listele competiție și sperăm că îi vom reîntâlni în calitate de studenți ai universității noastre”, a punctat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

  Înscrierea s-a realizat on line, direct pe pagina de web a concursului și aproape 300 de elevi  din județele Arad, Bihor, Timiș, Caraș dar și din Serbia și Ungaria au răspuns provocării lansate de UAV.

  „Câștigătorii premiilor I vor fi admiși pe loc fără taxă la oricare dintre programele de studii ale Facultății de Științe Exacte. Câștigătorii celorlalte premii și mențiuni vor primi nota 10 la proba/interviu din cadrul concursului de admitere. Deasemenea vor fi acordate premii celor mai merituoși concurenti si profesorilor care au contribut la organizare, propunere de subiecte și pregatirea elevilor participanți” a declarat prof.univ.dr. Mariana Nagy, decanul Facultății de Științe Exacte.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.