„Concurs” de infracțiuni la un cabinet veterinar din Șagu

  de Special Arad | 18 January 2023, 3:38 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu rol ilustrativ (arhivă)

  Comunicat. În urma investigațiilor efectuate de Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, s-a stabilit că există suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârșirea mai multor infracțiuni, la un cabinet veterinar din Șagu.

  Din cercetări, a reieșit că o femeie de 42 de ani din județul Timiș, în calitate de medic veterinar la un cabinet de profil din Șagu, ar fi decontat procedee veterinare specifice, pentru 31 de exemplare canine, care ar fi fost exportate ulterior în diferite țări din Uniunea Europeană, fără ca aceste acțiuni să fi fost realizate efectiv. Prejudiciul este estimat la aproximativ 47.100 de lei.

  În cauză, a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu, fals intelectual și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.