joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Aproape 50 de animale, câini și pisici, au fost salvate de polițiști. Acestea se aflau într-o curte din municipiul Arad

  de Special Arad | 26 iunie 2021, 10:51 AM | Știri Arad

  0

  (foto: IPJ Arad)

  Comunicat În seara zilei de 25 iunie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați în mod direct despre faptul că într-o curte din municipiul Arad, mai multe exemplare canine s-ar afla într-o stare de pericol.

  Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului unde au constatat existența a 38 de exemplare canine, majoritatea din rasa Metis, și a 9 exemplare feline, care erau păstrate în condiții improprii.

  Animalele au fost ridicate și predate temporar asociației First Hope Animal Rescue urmând a fi plasate unui adăpost autorizat în baza unui ordin.

  În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiuit animalelor, polițiștii continuă cercetările în vederea probării întregii activități infracționale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.