marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Concertul Paulei Seling, încheierea perfectă pentru o lună frumoasă de vară

  de Raluca Medeleanu | 1 august 2021, 9:41 AM | Cultură | Muzică

  0

  Concertul Paulei Seling a fost organizat sâmbătă seara, în ultima zi a lunii iulie, într-o ambianță care se pretează excelent unei seri de vară: parcul Eminescu.

  Spectacolul, în organizarea Asociației Rubio Pro Copilarie Pro Viață, a făcut parte din proiectul “Sâmbăta muzicală”, iar de această dată a mai marcat şi un alt lucru: inaugurarea esplanadei unde pe vremuri cânta fanfara, care a fost reabilitată în prima partea a acestui an de către voluntarii aceleiași asociații menționate.

  Însă înainte ca arădenii să audă vocea inconfundabilă a Paulei Seling, aşa cum se obişnuieşte la „Sâmbăta muzicală”, au cântat tinere talente arădene, dintre care menționăm pe Ilinca Sîrbu, Bianca Ştefania Julcuț, Laura Cosma & Kami Csermak, Anastasia Maria şi nu în ultimul rând pe Raul Nica. Prezentatorul evenimentului a fost Daniel Kosztandi.

  Paula Seling a scos primul său album în anul 1997, iar de atunci a încântat publicul cu vocea ei jazzy şi talentul ei desăvârşit de a cânta la pian de fiecare dată când a apãrut pe scenă, fie la emisiuni televizate, fie în nenumăratele concerte live. Din 2004, este administrator asociat la casa de producție Unicorn Productions şi a înființat în 2016 chiar şi o şcoală de muzică ce îi poartă numele: Şcoala de Muzică „Paula Seling”.

  (Foto: Cristian Manta)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.