Concertul Paulei Seling, încheierea perfectă pentru o lună frumoasă de vară

  de Raluca Medeleanu | 1 August 2021, 9:41 AM | Cultură | Muzică

  0

  Concertul Paulei Seling a fost organizat sâmbătă seara, în ultima zi a lunii iulie, într-o ambianță care se pretează excelent unei seri de vară: parcul Eminescu.

  Spectacolul, în organizarea Asociației Rubio Pro Copilarie Pro Viață, a făcut parte din proiectul “Sâmbăta muzicală”, iar de această dată a mai marcat şi un alt lucru: inaugurarea esplanadei unde pe vremuri cânta fanfara, care a fost reabilitată în prima partea a acestui an de către voluntarii aceleiași asociații menționate.

  Însă înainte ca arădenii să audă vocea inconfundabilă a Paulei Seling, aşa cum se obişnuieşte la „Sâmbăta muzicală”, au cântat tinere talente arădene, dintre care menționăm pe Ilinca Sîrbu, Bianca Ştefania Julcuț, Laura Cosma & Kami Csermak, Anastasia Maria şi nu în ultimul rând pe Raul Nica. Prezentatorul evenimentului a fost Daniel Kosztandi.

  Paula Seling a scos primul său album în anul 1997, iar de atunci a încântat publicul cu vocea ei jazzy şi talentul ei desăvârşit de a cânta la pian de fiecare dată când a apãrut pe scenă, fie la emisiuni televizate, fie în nenumăratele concerte live. Din 2004, este administrator asociat la casa de producție Unicorn Productions şi a înființat în 2016 chiar şi o şcoală de muzică ce îi poartă numele: Şcoala de Muzică „Paula Seling”.

  (Foto: Cristian Manta)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.