joi, 30 noiembrie, 2023

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Vlad Botoș, președinte USR Arad

  de - | 2 aprilie 2018, 8:09 PM | Undeva

  0

  La invitația unor simpatizanți ai Uniunii Salvați România, un numeros grup de membri ai USR Arad s-a întâlnit cu locuitori ai comunei Vârfurile și nu numai. Au fost purtate discuții despre problemele specifice ale zonei, despre nevoia de implicare a cetățenilor, despre proiectele USR.

  Din partea echipei arădene a Uniunii au participat președintele Vlad Botoș, senatorul Adrian Wiener, deputatul Sergiu Vlad, vicepreședinții Ion Stan și Răzvan Anghel. Alături de conducerea filialei arădene au participat la întâlnire și liderii filialelor USR din județul nostru.

  Zeci de locuitori din satele comunei Vârfurile, precum și din alte comune ale văii Crișului au adus în discuție problemele cu care se confruntă. Lipsa unui plan urbanistic pune piedici serioase celor care doresc să investească și mai ales să apeleze la fonduri europene în Vârfurile. Ineficiența administrației locale îi nemulțumește pe cei care se confruntă cu infrastructura impracticabilă din zonă. Problema proprietății este departe de a fi soluționată, retrocedările efectuate ridică numeroase nemulțumiri.

  Vlad Botoș, președinte USR Arad: „Am prezentat locuitorilor din zonă modelul USR, bazat pe implicarea cetățenilor, pe supravegherea riguroasă a activității autorităților publice locale. Oamenii de bun simț trebuie să se unească și să pună presiune pe primari și consilieri, pentru a le reprezenta în mod real interesele. USR a demonstrat că se poate, atunci când am blocat majorarea cu 25% a taxelor în Arad. În urma acestei întâlniri și a discuțiilor cu oamenii, am constituit deja un grup de inițiativă, care va acționa pentru înființarea unei filiale a USR în comună”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.