Comunicat Traian Igaș, senator PDL

  de - | 14 April 2014, 4:38 PM | Inutile

  0

  “Problema este că viitorii angajaţi vor avea salarii de 500/600 lei. PSD poate îşi va asigura un vot din partea bietului om, dar acestuia i se va asigura un trai decent dintr-un astfel de salar mizerabil?” se întreabă senatorul arădean.
  Parlamentarul consideră că soluţia socialistă oferă o economie din ce în ce mai slăbită, cu promisiuni electorale de angajări pe salarii mici în primării în loc să încerce să redreseze economia pentru a oferi locuri de muncă bine plătite.

  “PSD vrea cetăţeni dependenţi de stat, cu un trai de subzistenţă” declară senatorul Constantin Traian Igaş adăugând faptul că “soluţia dreptei este bani în investiţii şi locuri de muncă iar dovada faptului că această soluţie este cea mai bună sunt veniturile din impozitul pe profit şi salarii care, în prima parte a anului 2012, au fost de 5.316 milioane lei, cu 14% mai mare decât în 2011, iar astăzi, în 2014, aceste venituri, care arată sănătatea economiei, sunt cu 14% mai mici decât în 2012”.

  Senatorul arădean consideră că cifrele care ar trebui să arate o economie sănătoasă sunt în scădere, traiul oamenilor este în scădere, dar dependenţa de stat devine din ce în ce mai mare. “Aceasta este economia socialistă de care am fugit în decembrie 1989. Este cazul să întoarcem din nou macazul pentru viitorul nostru şi al copiilor noştri!”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.