InclusivComunicat PNL Arad: Tinerii liberali arădeni au trei reprezentanți în Biroul Politic Național al TNL

  de - | 20 June 2016, 12:00 PM | Inutile

  2

  Biroul Politic Național (BPN) al Organizației de Tineret a Partidului Național Liberal (TNL) s-a renuit duminică, la Brașov, pentru a face o analiză proprie asupra rezultatelor de la alegerile locale, pentru a analiza activitatea din cadrul filialelor, dar și pentru a aproba anumite modificări în cadrul structurilor de conducere a filialelor județene sau chiar în cadrul BPN.

  Astfel, în cadrul ședinței BPN a TNL, președintele Organizației Județene de Tineret a PNL Arad (TNL Arad), Andrei Fuliaș, a fost ales vicepreședinte al TNL România. Totodată, Glad Varga, care până acum deținea funcția de secretar general adjunct al TNL România, a fost ales co-președinte al Clubului Oamenilor de Afaceri Tineri Liberali (COATL).
  Andrei Fuliaș și Glad Varga nu sunt singurii tineri liberali arădeni care fac parte din Biroul Politic Național al TNL. Președintele Organizației Municipale de Tineret a PNL Arad, Bogdan Boca, este și el membru în cadrul BPN al TNL.
  Astfel, cu excepția Capitalei, Aradul este județul cu cea mai mare cotă de reprezentare în cadrul conducerii naționale a tinerilor liberali, cu trei reprezentanți.

  fulias-varga-boca pnl

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Era un film în tinereţea noastră, Oul de şarpe, cu Liza Minelli. Se referea la ascensiunea nazismului şi trăgea un semnal de alarmă împotriva tendinţelor totalitare, vizibile încă din faşă. Să nu uităm că şi Falcă a fost liderul naţional al tineretului PD. Care să fie oul din care va ieşi viitorul dictator al Aradului?

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.