Ionel Bulbuc: O mână de ajutor pentru familia care își reconstruiește casa mistuită de incendiu

  de - | 28 aprilie 2021, 7:06 PM | Comunicate contra cost

  0

  Liberalii arădeni au fost impresionați de drama familiei Catrinoiu din Pecica, a cărei casă a fost mistuită de un incendiu. Cei din organizația Centru, împreună cu Ionel Bulbuc, au pus mână de la mână și au adunat o sumă de bani pentru familia Catrinoiu.

  „Suntem mișcați de drama celor cinci membri ai familiei, mai ales că așteaptă încă un copil. Suntem impresionați și de gestul frumos al unor oameni, însuflețiți de jurnalistul Andrei Fuliaș, care și-au propus să ajute și sunt pe cale să reconstruiască locuința familiei Catrinoiu. Și sunt mulțumit și de dorința de a ajuta a colegilor mei, mulți dintre ei cu venituri modeste, care nu au rămas nepăsători și au ales să dăruiască. Ne alăturăm acestui demers cu inima deschisă, am ales să facem public gestul nostru pentru a îndemna la solidaritate, nu doar acum, în preajma Paștelui, ci de fiecare dată când oamenii au nevoie de ajutor”, a declarat Ionel Bulbuc.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.