duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Iustin Cionca, prim-vicepreședinte PNL Arad

  de - | 8 noiembrie 2017, 2:35 PM | Undeva

  0

  „Astăzi, în ședința BPJ s-a analizat raportul echipei de campanie de la Bocsig. Concluzia este una foarte simplă, dreapta a fost divizată la aceste alegeri parțiale. Din șapte candidați, șase au fost de dreapta și evident voturile au fost împărțite în mai multe direcții. Cel mai probabil dacă toți ne-am fi unit sub un singur candidat am fi reușit să batem adversarul de stânga. Din nefericire doi dintre colegii noștri, cu două zile înaintea depunerii candidaturii au ales să candideze în afara partidului. Este vorba despre domnul Pătrăuță care a candidat independent și domnul Miclăuș care a candidat din partea USR.

  Strategia noastră inițială era să aducem un om nou, tânăr care să candideze la funcția de primar în Bocsig, alături de domnii Miclăuș și Pătrăuță să facă echipa care să bată PSD-ul la aceste alegeri. Din păcate lucrurile au luat o altă întorsătură.

  Important este faptul că și așa am coborât PSD-ul la un procent mult mai mic față de anul trecut, de la locale. Atunci, candidatul lor a câștigat cu 60%, iar acum au coborât la 46% în doar 17 luni. Asta demonstrează clar trendul descendent pe care se află PSD în acest moment.

  În ceea ce privesc vinovații pentru scorul luat de PNL la Bocsig, cred că nu este corect să arătăm cu degetul către o persoană sau mai multe, vina trebuie asumată de toți cei din echipa de conducere a filialei Arad. Blamarea domnului Abrudan a fost o eroare, o greșeală de comunicare gestionată prost, care nu se va mai repeta.

  De acum înainte știm exact ce avem de făcut pentru a câștiga Bocsigul în 2020 și ne concentrăm pe reconstrucția filialei locale”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Arad, Iustin Cionca.

  „Unul dintre punctele de pe ordinea de zi din ședința BPJ de astăzi a fost validarea candidaturilor doamnelor care își doresc să ocupe funcții în conducerea Organizației Femeilor Liberale Arad.

  Toate cele 17 funcții de conducere, atât de la județ, cât și de la municipiu au fost validate în unanimitate de către membrii BPJ a PNL Arad.

  La municipiu va candida pentru funcția de președinte, doamna Waas Liliana, iar la județ doamna consilier județean Garofița Popa.

  Alegerile din OFL Arad pe municipiu vor avea loc în data de 09.11.2017, iar cele pentru județ în 11.11.2017.

  Ne bucură faptul că Organizația Femeilor Liberale Arad rămâne o structură unită și puternică!”, a declarat Iustin Cionca, prim-vicepreședinte PNL Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.