luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Comunicat Iustin Cionca, prim-vicepreşedinte ACL Arad

  de - | 25 septembrie 2014, 3:09 PM | Undeva

  0

  Prim-vicepreşedintele Alianţei Creştin Liberale Arad, Iustin Cionca, a declarat, joi, că premierul Victor Ponta minte când spune că va face o rectificare bugetară pozitivă şi că va aloca mai mulţi bani pentru domeniile care au nevoie de aceşti bani.

  „Victor Ponta nu se dezminte şi minte în continuare, spunându-le că, în curând, va face o rectificare bugetară pozitivă şi că va aloca mai mulţi bani pentru domeniile care au nevoie de sprijin. De fapt, mai mult ca sigur şi de această dată vom avea parte tot de o rectificare negativă, pentru că în primele opt luni ale acestui an s-a înregistrat un minus de 8 miliarde de lei faţă de prevederile bugetare. În acelaşi timp, Victor Ponta recunoaşte că Guvernul pe care îl conduce are mari dificultăţi în asigurarea plăţii pensiilor şi salariilor până la finalul acestui an, dar se pare că nu îşi face mari probleme atunci când vine vorba despre promisiunile făcute primarilor altor partide pentru a trece la PSD. Astfel, cu riscul de a nu plăti pensiile şi salariile până la sfârşitul acestui an, Victor Ponta a adunat miniştrii, la începutul acestei săptămâni, şi le-a cerut acestora să renunţe la unele cheltuieli, cum ar fi investiţiile, pentru că are nevoie de peste 300 de milioane de lei pentru a-i direcţiona către primari în speranţa că aceştia îi vor aduce voturi la alegerile prezidenţiale. Este evident că rectificarea va fi una negativă şi că, din păcate, cei mai afectaţi de această rectificare bugetară vor fi salariaţii din sectorul privat, rezultat al tăierilor investiţiilor, cu efecte devastatoare asupra locurilor de muncă”, a declarat Iustin Cionca.

  Totodată, prim-vicepreşedintele ACL Arad este convins că a doua rectificare bugetară din acest an va fi una „de partid” şi că va fi pozitivă doar pentru clientela politică a lui Victor Ponta.

  „Din punctul meu de vedere este clar că această a doua rectificare bugetară din acest an nu va fi una pozitivă pentru românii de rând, ci doar pentru clientela politică a lui Victor Ponta. După cum am văzut cu toţii, cei din PSD joacă totul pe o singură carte şi ne anunţă fără pic de jenă că vor <da foc ţării> numai ca să iasă Victor Ponta preşedinte. Ei bine, nu trebuie să fii expert pentru a-ţi da seama că, anul viitor, românii vor plăti cu vârf şi îndesat urmările proastei guvernări de astăzi, exact cum s-a întâmplat şi după proasta guvernare a lui Tăriceanu”, a mai declarat Iustin Cionca, adăugând că românii au de a face cu cel mai incompetent şi cel mai mincinos Guvern de după 1990, cu o echipă socialistă al cărei singur obiectiv este să-l pună pe Victor Ponta preşedinte şi care nu se gândeşte deloc la bunăstarea românilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.