luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivComunicat Ion Stan, preşedinte Partidul Noua Republică Arad

  de - | 30 martie 2015, 11:45 AM | Undeva

  0

  Anul acesta vom avea un târg de Paști mult mai aprig decât în toţi ceilalţi ani. Nu mă refer la târgul de la Primărie, unde sunt căsuţele cu tot felul de zaharicale, rahat, papuci de casă sau pături de lână, ci la un alt târg, care deja a demarat cu mare aprindere în tot judeţul. Şi anume, târgul politic, pentru cumpărarea de membri pentru tot felul de partiduleţe care stau gata să se nască, toate, în realitate nişte sateliţi ai grangurilor PSD şi PNL. La o privire mai atentă, între târgul de la Primărie şi cel din judeţ există multiple similitudini. De pildă: cel de la Primărie se desfăşoară în căsuţe. Cel din judeţ, prin intermediul unor căsuţe poştale, adică unul sau doi indivizi în fiecare localitate, care umblă cu şoşeli şi cu momeli să fure membri de la partidele rivale. Cu ce umblă? Ca şi la Primărie, cu zaharicale. Apoi, dacă la Primărie se vând papuci de casă, în judeţ se cumpără oameni de casă. Păturile de lână de la Primărie sunt aduse de la ţară, numai că sunt contrafăcute, ceea ce arată că lupul îşi schimbă părul, dar năravul, ba. Cât despre faptul că la târgul de la Primărie se vinde en gros rahat, este universal valabil.

  Apar o mulţime de partiduleţe, de fapt, cum spuneam mai sus, sateliţi creaţi la comanda celor mari. Dreapta, cu sateliţii ei, stânga, cu ai săi, fiecare urmând ca, după o perioadă, să clameze unificarea forţelor ideologice, pentru formarea unor partide nou nouţe, cum nu s-au mai văzut şi pomenit. La Arad, însă, este o ciudăţenie: toate cloştile politice care stau acum pe ouă, aşteptând momentul să scoată din găoace pui democraţi au o singură orientare, de dreapta ! Chiar dacă la centru, conform actului constitutiv, ar fi de stânga! Vorba indianului din reclama cu mâncarea: „Ora, de ce?”. Simplu, toate organizaţiile unor partide care stau să se nască, sunt, la Arad, constituite la comanda PNL. La momentul potrivit, toate, la grămadă, se vor transfera unde trebuie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.