Comunicat Ilie Cheşa, vicepreşedintele PSD Arad

  de - | 8 septembrie 2014, 2:11 PM | Inutile

  0

  Organizaţiile TSD din întreaga ţară s-au reunit la Şcoala de Vară, la Mamaia şi Constanţa, pentru a pregăti campania electorală. La întâlnire au participat 1.500 de tineri care au discutat cu președintele PSD, Victor Ponta. Organizația TSD Arad a fost prezentă la Școala de vară a TSD cu peste 100 de tineri, coordonaţi de Ilie Cheşa, vicepreşedintele PSD Arad.

  Astfel, arădenii au fost a doua organizaţie ca număr de participanţi după gazdele din Constanţa.

  „Suntem mândri că organizaţia TSD Arad a putut participa la Şcoala de Vară cu atât de mulţi membri. Atelierele unde tinerii se pregătesc în organizarea şi dezvoltarea strategiilor campaniei vor face diferenţa în planul realităţii alegerilor din această toamnă”, a declarat Cătălina Ardelean, preşedintele Organizației Judeţene TSD Arad. „Sunt, sincer, curios dacă detractorii noştri vor reuşi să ajungă la nivelul unde le-am ridicat ştacheta”, a declarat Ilie Cheşa.

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad